21 June 2013

NAK CANTIK? MAKAN SUPPLEMENT SHAKLEE!

Saya mula jatuh cinta dengan supplement Shaklee selepas makan trial set pantang. Selepas itu saya beli set cantik sebab selepas bersalin nak kekal sihat, cergas serta cantik sebab dah menjejaki usia 40-an. Taknak lah nanti tengah dukung baby, orang tanya "Ni cucu ka?" Oh no no no!!! 

Saya beli set cantik yang terdiri daripada vitamin-vitamin berikut :
VITAMIN E
VITAMIN B COMPLEX
VITAMIN C

Nak tambah cantik lagi .. nak bagi kulit moist and takde kesan putih-putih bila garu, hehe.. saya minum Energizing Soy Protein (ESP). 

Selepas itu saya mendaftar sebagai Shaklee Independent Distributor (SID) sebab pertama,  nak continue makan supplements yang sedang makan ni dan nak makan supplement Shaklee yang lain-lain juga, nak cantik jelita dan sihat cergas le katakan.... dan yang kedua sebab HQ Shaklee dekat jer dengan rumah, kat EMPIRE SUBANG JAYA. Boleh pi beli sendiri bila-bila masa, takyah nak susahkan Aula, 'Mak' saya. ;) Lagipun Aula kata, dengan mendaftar sebagai SID boleh dapat harga distributor & boleh kumpul UV lagi. Hmm.. best best. Dapat manfaat vitamin, dapat kumpul UV = bonus lagi!

So, hasilnya... tadaaa. Rata-rata jumpa orang masa dukung baby (biasanya bawa kakak dia yang berumur 8 tahun bersama bila ke mana-mana) orang akan bertanya, "Yang ni (tunjuk kat kakak dia) anak sulung ye?" Hehe... tanpa segan silu saya menjawab, "Tak, ada kakak & abang lagi 3 orang kat rumah. Ni no 4 & yang kecik ni no 5. Yang sulung baru je dapat result SPM." Soalan seterusnya : "Biar betul, Puan ni umur berapa? Kahwin awal ye?" He he. "Alhamdulillah. Ye la jugak kahwin awal... umur saya 42 tahun" dengan senyum lebar.... next question : "Apa rahsia Puan?" "Shaklee"... jawab saya ringkas.

Sekarang saya tambah lagi dengan VIVIX dan COLLAGEN POWDER. Pergh, nak cantik betul ni.

Gambar terbaru penulis bersama 'Mak' yang
introduce Shaklee to me, Aula A'akif.


*Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*


Untuk tempahan dan konsultansi percuma, sila hubungi saya di 0192896117.

Love,
Ruzana Ibrahim
Shaklee Independent Distributor ID no 894551
Call/Whatsapp/Sms : 0192896117
Email : ruzana.ibs@gmail.com

TAK MAHU KETINGGALAN INFO?

Name

Email *

Message *

Klik Like jika anda rasa blog ini bermanfaat :) TQ.









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RuzanaIbs.com Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign