5 September 2013

HARGA MINYAK NAIK 20 SEN? HARGA PRODUK SHAKLEE TETAP SAMA

Pada 2 September 2013 baru ini Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak telah mengumumkan kenaikan harga minyak RON95 dan diesel sebanyak 20 sen bermula tengah malam itu. Macam-macam komen orang awam berkenaan kenaikan harga ni. Saya mohon kepada Allah supaya ia tidak membebankan kebanyakan daripada kita.

Apa lagi, saya pun petang tu juga pergi isi petrol penuh-penuh. 32 Liter jugak tu... darab dengan 20 sen. Hehe. Saja... Syukurlah semasa saya pergi isi petrol tak ramai yang berada di situ, mungkin kebanyakannya masih dalam perjalanan pulang dari kerja.

Walau bagaimanapun, jangan risau... harga produk Shaklee tetap maintain... takkan naik harga. Dah bertahun-tahun lamanya produk Shaklee tak naik harga. Alhamdulillah!

Bila harga petrol & diesel naik harga, kemungkinan besar... (eh mesti punyalah) harga barang-barang lain naik. Jadi, ini adalah satu alasan yang baik untuk berniaga (part time or full time) bagi menambah pendapatan keluarga. Jom join saya berbiznes produk Shaklee yang memang semua orang tahu kebaikan mutunya. Sekurang-kurangnya dapat juga menambah pendapatan... buat secara sampingan dulu... tengok keadaan.. mesti seronok dapat duit extra... walaupun sedikit... lama-lama jadi bukit. 

Bagaimana nak berbiznes Shaklee?

(1) Modal cuma RM75
Saya akan daftarkan anda sebagai ahli Shaklee yang sah. Istilah yang tepat : Independent Distributor.
Apa kelebihan jadi Independent Distributor Shaklee?
(a) Anda akan menerima bonus atas jualan yang telah dibuat samada untuk kegunaan sendiri ataupun dijual kepada orang lain (istilah Shaklee - Point UV). Kalau jual dengan harga pasaran, dapat untung jualan lagi.
(b) Anda tidak perlu simpan stok. Hanya promosikan atau kongsikan pengalaman anda menggunakan Shaklee kepada orang lain. 
Apabila ada yang berminat untuk membeli, anda boleh buat belian secara online. Jika anda berdekatan dengan pejabat/cawangan Shaklee, anda boleh terus ke situ dan anda boleh minta Shaklee poskan produk kepada pelanggan.

(2) Buat belian kali pertama dengan produk bernilai RM680-keahlian percuma

Anda akan dapat keahlian percuma di samping dapat barang-barang yang dibeli.
Barang-barang tersebut boleh dikongsi belian dengan sesiapa sahaja yang mahu beli produk Shaklee. 
Anda ambil tempahan dari kawan-kawan, kemudian beritahu saya dan saya akan uruskan selebihnya.
Di samping tidak perlu membayar RM75, anda juga memperolehi cashback RM30 kerana cukup 200 point UV.

(3) Buat belian kali pertama dengan produk bernilai RM800-keahlian percuma

RM800 sama saja konsep dengan belian RM680. Cuma Shaklee akan memberi 'free postage' untuk belian RM800 ke atas.

Bila anda telah menjadi Shaklee Independent Distributor, saya boleh masukkan anda ke dalam kumpulan saya untuk 'Coaching'. Juga boleh jumpa mentor yang pendapatan telah mencecah RMratusan ribu sebulan.

Yang paling BEST Jualan produk Shaklee tidak memerlukan kita menyimpan stok. Seperti yang telah saya sebut tadi, hanya promosikan atau kongsikan pengalaman anda menggunakan Shaklee kepada orang lain. Apabila ada yang berminat untuk membeli, anda boleh buat belian secara online. Jika anda berdekatan dengan pejabat/cawangan Shaklee, anda boleh terus ke situ dan anda boleh minta Shaklee poskan produk kepada pelanggan.

Bonus yang anda akan terima bergantung kepada jumlah jualan produk (ertikata lain belian dari Shaklee).

Setiap belian akan diberi point yg kita panggil UV. Setiap produk Point UVnya tidak sama, bergantung kepada harga produk tersebut. Point UV paling rendah adalah 7 UV iaitu Dish Wash Concentrate & Herbal Blend. Manakala point UV yang paling tinggi adalah 118 UV bagi produk Vivix. Anda bukan sahaja mendapat point UV tapi juga untung ke atas jualan apabila anda menjual pada harga yang diterbitkan oleh Shaklee (retail price).

Penduduk Malaysia saja berjuta-juta orang... convertkan kepada pengguna Shaklee juga berjuta-juta orang. Anda masih berpeluang menjana pendapatan dari Biznes Shaklee ini.

Saya amat mengalu-alukan anda semua dengan tangan yang terbuka. Bak kata pepatah, tak cukup tangan, nyiru saya tadahkan. 


Tak rugi mencuba kerana anda akan mendapat keuntungan bukan saja dari kesan baik pemakanan supplement Shaklee, malah dengan membuat perkongsian pengalaman dan seterusnya penjualan supplement kepada saudara mara, sahabat handai serta sesiapa sahaja.


Tapi, kalau taknak pun takpa... saya tak rugi sesen pun.


Takkan menjadi kenyataan sesuatu impian jika ia dibiarkan terus menjadi mimpi. JADIKAN ia kenyataan dengan TINDAKAN.


Hubungi saya apabila anda membuat keputusan yang betul dengan memilih untuk menjalankan perniagaan produk Shaklee seperti di bawah ini :-



Anda juga boleh rujuk di sini untuk mengetahui lebih lanjut mengenai kelebihan menjadi ahli Shaklee seperti Bonus Wang Tunai, Car Bonus, Trip Umrah dan banyak lagi.


TAK MAHU KETINGGALAN INFO?

Name

Email *

Message *

Klik Like jika anda rasa blog ini bermanfaat :) TQ.









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RuzanaIbs.com Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign