9 June 2014

SHAKLEE SASAR JUALAN BERGANDA 2015

Petikan dari berita Utusan Online 8 Jun 2014
http://utusan.com.my/utusan/Korporat/20140608/ko_01/Shaklee-sasar-jualan-berganda


KUALA LUMPUR 7 Jun - Pengeluar produk kesihatan, Shaklee Products (M) Sdn. Bhd. (Shaklee) optimis untuk menambah bilangan pengedar bagi meningkatkan keuntungan jualan sebanyak dua kali ganda menjelang 2015.

Presiden Shaklee Malaysia, Victor Lim berkata, pihaknya positif dengan perkembangan syarikat jualan langsung itu yang sudah bertapak di negara ini dalam tempoh lebih sedekad.
"Pada tahun lepas, kami mencatatkan pertumbuhan jualan sebanyak 1,000% sejak 2008 dan untuk tahun 2015, kami menjangkakan peningkatan dua kali ganda mengatasi tahun lalu.
"Hal ini berikutan ramai yang menjadikan perniagaan jualan langsung sebagai sumber pendapatan sampingan kerana efisien dari segi kos, fleksibel dan tidak melibatkan risiko serta memerlukan modal yang minimum," katanya.

Beliau berkata demikian ketika berucap dalam persidangan kebangsaan tahunan Shaklee di Pusat Konvensyen Sunway Pyramid di sini hari ini.

Yang turut hadir Presiden Antarabangsanya, Bradford Richardson; Pengerusi merangkap Ketua Pegawai Eksekutif Shaklee Coorporation, Roger Barnett dan kira-kira 4,000 ahli dari seluruh negara.

Dalam majlis sama, Shaklee turut melancarkan produk baharu untuk menurunkan kadar kolesterol secara semula jadi yang di sempurnakan Timbalan Presiden dan Ketua Pegawai Sains Shaklee, Dr. Bruce Daggy.

Produk yang dinamakan Phytocol-ST itu dapat membantu melindungi pengguna daripada penyakit kardiovaskular yang menjadi pembunuh nombor satu dalam kalangan rakyat negara ini.
Sementara itu, kira-kira 1,000 ahli Shaklee menerima anugerah atas kejayaan serta pencapaian masing-masing dalam rangkaian penjualan produk kesihatan berkenaan.


Artikel Penuh: http://utusan.com.my/utusan/Korporat/20140608/ko_01/Shaklee-sasar-jualan-berganda#ixzz344KNkmKF
© Utusan Melayu (M) Bhd 


"Sale naik 200% tahun lepas."
BANGGAnya saya kerana saya dan anak-anak biz saya adalah salah seorang penyumbang sales yang naik tu!
Saya PASTI anda juga ingin menjadi sebahagian dari kami.
Tingkatkan Kesihatan anda dan orang tersayang dengan produk Shaklee!!!
Tingkatkan Pendapatan yang tiada limit dengan biznez Shaklee !!!
Tingkatkan masa terluang anda bersama keluarga tersayang dengan biznez Shaklee!!!

Marilah sertai kami ... ini adalah masanya. KLIK SINI untuk SERTAI.

TAK MAHU KETINGGALAN INFO?

Name

Email *

Message *

Klik Like jika anda rasa blog ini bermanfaat :) TQ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RuzanaIbs.com Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign