26 September 2014

SHAKLEE MOTIVATION & RECOGNITION RALLY


AWESOME!!!

Surat ini dihantar oleh Shaklee Corporation .. tujuan menjemput saya ke Shaklee Motivation & Recognition Rally. First time dapat surat jemputan peribadi begini daripada Shaklee. Rasa teruja & bangga. Walaupun baru pangkat Supervisor, Shaklee tetap menghargai kami kerana telah berjaya naik rank.

Majlis ini adalah untuk meraikan serta memberi pengiktirafan leaders dari rank Supervisor sehingga ke rank Senior Key Co-ordinator. Rasa sangat dihargai.

Tujuan saya berniaga dengan Shaklee ni bukan tujuan nak rank tapi kerana untuk menambah pendapatan. Tapi, bila diraikan begini, lebih bersemangat untuk berusaha lebih. Lebih tinggi rank, of course la pendapatan pun lebih tinggi juga.. seiring dengan usaha & pangkat.. adil kan?!

Tu la, mulanya makan supplement semasa berpantang, untuk tujuan kesihatan diri sendiri saja, kemudia terjebak dengan biznez ... sekarang dihargai & diiktiraf pulak.. seronoknya.. Alhamdulillah!!!

Selain penghargaan kepada leaders, majlis ini diselitkan dengan motivational speech oleh Masters Co-ordinator untuk membangkitkan semangat leaders dan semua distributors.

Rally ini diadakan pada 28 September 2014 (Ahad ini) di Shah Alam Convention Centre mulai 2 petang sehingga 5 petang.

Jomla.. anda dijemput sekali! Anda akan berpeluang merasa kelainan Shaklee dalam meraikan dan mengiktiraf para pencapai pangkat seperti kami.

JOM, LET'S GO!!!

TAK MAHU KETINGGALAN INFO?

Name

Email *

Message *

Klik Like jika anda rasa blog ini bermanfaat :) TQ.









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RuzanaIbs.com Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign