14 December 2014

TESTIMONI DIRI SENDIRI DENGAN VIVIX - HEBAT!!!

Saya dah beberapa bulan amalkan VIVIX SHAKLEE. Ermm.. baru nak masuk botol ke 10 (pada hari ini 14.12.2014). 
Kesannya...? Alhamdulillah, memang BEST!!! 

Yang buat saya rasa sangat bersyukur pada Allah bila ketulan di bawah lengan (ketiak) serta kesan buasir selepas 5 kali bersalin hilang terus. Alhamdulillah. Ketulan tu tak tau la bahaya ke tak tapi rasa sangat tak selesa. Dah takde ni lega rasa.

Baru saya teringat, ada suatu masa dulu saya selalu rasa kebas tangan dan sakit di bahu. Pakar Orthopedik di tempat saya kerja dulu ada nasihatkan saya buat further check-up di Specialist Centre lain.. tapi saya takut. Alhamdulillah sekarang ni dah takde rasa kebas-kebas tu lagi. Sebenarnya dah lama saya tak rasa kebas tu.. selepas beberapa botol Vivix yang saya amalkan. 
Alhamdulillah.

Kesan-kesan lain : 
Tekstur kulit : lembut tapi pejal. Kalau digaru tiada kesan putih.. moist gitu. 
Badan pun jarang2 dah rasa lemau.
Bila travel, rasa bertenaga.
Suami saya pun amalkan juga.. kami sama2 minum setiap malam sebelum tidur. Adakalanya kami minum semasa sahur. Kesan kepada suami? Best la.. tapi segan nak cerita...kalau nak tau tanyala kat dia sendiri.
Overall, rasa awet muda.. nampak awet muda.
Ramai yang berpuashati dengan VIVIX ni. Sila jemput baca testimoni mereka kat sini. 
---------------
Sebolehnya saya taknak la saya sorang je rasa kehebatan VIVIX ni.. macam selfish je bila kita sorang je rasa kehebatannya.

Berbaloi la beli VIVIX ...dengan senarai kebaikannya (yang sangat panjang) kepada tubuh anda. 

Beli 2 pun dah untung, sebab dapat keahlian percuma di samping bonus RM30++ yang akan diterima pertengahan bulan hadapan.


TAK MAHU KETINGGALAN INFO?

Name

Email *

Message *

Klik Like jika anda rasa blog ini bermanfaat :) TQ.









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RuzanaIbs.com Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign