22 March 2015

SAYA DAH BERSEDIA UNTUK TAMBAHAN PERBELANJAAN 6%

9 hari lagi nak masuk era GST. Anda risau duit tak cukup nak belanja sebab tambahan 6% tu? Jangan mengeluh. Cuba buat sesuatu supaya ada duit tambahan mulai bulan depan.
Anda ada peluang untuk tambah duit poket.. why not grab it?
Bagaimana? 
Dengan cara berniaga.. berniaga produk Shaklee.

Perlu modal tak? 
Mestila perlu.. tapi RM75 saja.. sebagai yuran pendaftaran nak jadi ahli. Sekali saja seumur hidup. Tak perlu maintain point untuk kekalkan keahlian.. tapi anda kan nak berniaga.. tentulah anda akan ada point setiap bulan.. so tak perlu risau tentang keahlian tu expire ke tak.
RM75 je? Habih tu.. nak beli poduk tak payah modal?
Macam ni : anda kongsikan tentang produk sekerap yang mungkin..melalui Facebook (takde la anda asyik share kemurungan anda saja.. lepas ni share kebaikan Shaklee ye), Blog, IG.. dan sebagainya. Bila ada orang nak beli tentulah mereka bayar dahulu. Dengan bayaran tersebut anda jadikan modal untuk membeli produk. Pertengahan bulan berikutnya Shaklee bayar bonus. Bonus Shaklee tu la pendapatan anda yang nak cover extra 6% gst tu. Lebih kerap anda berkongsi lebih ramai membeli.. lebih banyak bonus anda dapat.. boleh cover lebih dari 6% tu. Tapi takpayahlah tamak sangat. Kita fokus gst dulu ok wink emoticon
Tak berapa jelas?
Ok. Biar saya bagi contoh.
Sebulan berapa jumlah perbelanjaan seisi rumah anda? Termasuk bil elektrik, air, telefon, runcit makan minum, petrol, ptptn... Kata lah RM2,000.
Bulan depan GST tambah 6% ke atas RM2,000 secara kasar la.. = RM120
Nak dapatkan extra RM120 tu anda boleh jual produk shaklee seprti berikut (contoh la.. ada banyak produk yang anda boleh pilih tapi saya pilih produk yang paling orang suka beli-Set Cantik)
3 tin esp
3 botol vita c
3 botol vita e
3 botol b comp
3 botol alfalfa
3 botol vitalea
3 botol omega
Dengan hasil jualan tersebut anda dapat 8% bonus peribadi dengan nilai RM132. Ada baki RM12 lagi dari RM120 target anda nak dapatkan. Boleh la kumpul-kumpul beli supplement untuk diri sendiri.
Mudah sangat kan? Dalam 30 juta penduduk Malaysia, takkan la tak ada langsung 3 orang yang nak set cantik ni kan? Jangan lupa minta doa kat Allah.. niat kita baik pasti Allah permudahkan urusan kita.

Mudah kan? Ya mudah. Selebih detailnya nanti saya akan bagitau bila anda confirm nak.

Btw, contoh kat atas tu kalau belanja anda RM2K saja.. kalau lebih dari tu, calculate la tambahan yang anda nak & calculate macam kat atas tu. Lebih banyak unit yang anda jual, peratus bonus adalah lebih tinggi... jadi, lebih banyak bonus anda akan dapat.

9 hari je lagi.. tunggu apa lagi? Dalam masa 9 hari ni mungkin anda dah boleh dapatkan RM120 tu. So, don't wait any longer. ACT NOW!!!

Ruzana Ibs, 019-2896117
Coordinator 3 points in March 2015
3850 UV in March 2015
Eureka Millionaire Empire
http://buff.ly/1EzI2FL
*Credit to Cery Mamafaiz for her formula

TAK MAHU KETINGGALAN INFO?

Name

Email *

Message *

Klik Like jika anda rasa blog ini bermanfaat :) TQ.









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RuzanaIbs.com Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign