2 September 2015

5 TESTIMONI KULIT SELEPAS AMALKAN ESP SHAKLEE

Nak putih? Nak gebu? Nak anjal? Tak payah tampal foundation dah lepas ni.
Bagaimana caranya? Minum ESP Shaklee.. 
Tak percaya? Cuba baca testimoni pengamal tegar ESP kat bawah ni...
Lepas tu, whatsApp saya @ 019-289 6117 atau 019-225 6117 untuk ORDER ESP. Terima kasih!

(1) TESTIMONI SURIANIE
"Tiada kata sehebat esp shaklee...
Berat semasa hamil sehingga 80kg dapat saya turunkan sehingga 45kg..
Kulit yg kusam dapat saya baiki dengan minum esp...
Badan yg sering letih..kini kembali bertenaga selepas minum.esp...
Saya yang kerap cuti sakit di.pejabat..kini selalu ada di semua acara pejabat..
Kalau dulu saya nie seorang yang berkulit gelap..saya dapat cantikkan kulit saya dgn minum dan bermasker esp..
Kalau rambut saya dulu yang botak sampai suami mengomel...kini saya buatkan suami suka mengusap rambut saya dna berkata " cantik rambut ayang"
Kalau dulu lepas saya accident,lutu tak mampu nak bersujud ketika solat,kini mampu untuk berlutut lamanya..
Sebab itu saya CINTA ESP
SEBAB ITU SAYA SAYANG ESP
SEBAB ITU SAYA TK BOLEH PISAH DGN ESP
KERNA ESP HIDUP SAYA BERUBAH..."



(2) TESTIMONI NORLIANA
"Assalammualikum 
Ini kisah saya mula2 jatuh cinta dengan ESP.

Memula saya cuba set family wellness tanpa ESP.. saya start ambik ESP march 2014. Saya ambik sebab nk tambah tenaga je sbb selalu lesu n ngantuk2 kat office.. saya ambik waktu pagi seblm pergi keja.. tak pikir pun pasal kulit masa tu.. pastu saya ada la add on herb-lax, alfalfa utk lawas.. tapi ESP mmng tak penah skip.. baru perasan mmng tak penah skip langsung.. mula la kwn2 office pun tegur.. kulit saya makin glowing.. hihi parut jerawat pun makin pudar.. yang penting pori2 makin mengecil dn skrg dh tutup hbs dah.. tona sekata.. makin anjal, gebu dan mulus.. baru2 ni en.somi tegur.. eh kulit awak makin putih dan licin.. jerawat pun hilang dah.. fuh.. rasa terawang2 bila en.somi puji.. hihi.. TU LA SEBB NYA SAYA CINTA SANGAT ESP SHAKLEE ni..."



(3) TESTIMONI MARIANI

"Assalammualaikum wbt 

Mungkin pada korang gambar ni tak banyak beza..ini adalah gambar original tak guna camera 360 / beauty camera..

Saya stat makan Esp since 2013 lagi..masa tu saya ada masalah kulit kusam dan ada timbul biji putih kat tepi mata serta pori2 besar...dulu cakap jela produk ape semua saya akan cuba..

Lepas saya kenal dengan Esp ni memang terus jatuh cinta sebab apa..suami orang pertama tegur muka umi nampak cerah..ade ape2 ke katanya...ingat lagi masa tu...bila saya bagi tahu minum esp dia pun memang nak sangat untuk tambah berat badan dan nak kan tenaga berpanjangan

Lepas suami puji tu saya memang konsisten sampai sekarang tahun ke tiga minum esp..Protein sangat penting dalam kehidupan seharian kita tau..nak makan ikan hari2 memang kadang tak sempat...jadi saya teruskan minum esp...perasan bintik-bintik hitam kat hidung semakin berkurangan


I Love Esp"


(4) TESTIMONI MARIA JAVED

"Antara kebaikan ESP atas tubuh Mai iaitu yang terasa ya amat dulu tak tau sekarang dah tau - kulit sangat sangat sangat cantik. Pada lewat 40an dengan stress keje, family, study, pencemaran tidak mudah untuk mengekalkan kulit yang sihat. Jeragat ternyata banyak memudar dan hilang. Badan slim cantik berbentuk. Caranya mudah: mai amalkan 2 scoop ESP untuk kelazatan optimum mai campur 1/2 scoop cinch shake, 1/2 scoop mealshakes & 1 scoop Performance drink.


Baru mai tau bahawa ASID AMINO yang terkandung dalam ESP membina otot & menegangkan kulit. Ianya sebagai frame atau rangka untuk kulit tegang. Macamtu rupanya. Sekarang mai tidak skip ESP kemana pergi mesti bekalkan sebab ianya sumber tenaga selain membuatkan mai kenyang. ESP TIDAK MENGEMUKKAN seperti sangkaan orang tetapi mesti tau cara pengambilannya. Mai minum diwaktu pagi sahaja. Masa lain mai belasah makan apa sahaja tetapi perasan tak pengamalan vitamin supplement yang lengkap buat kita tidak gemuk & tidak terlampau kurus. Tidak makan yang bukan-bukan.Cun cun dan yang penting pemakanan berkhasiat membuatkan kita terutama mai yang dah half century sihat walafiat. Alhamdulellah. Try la. Inshallah. Okay daaa...."


(5) TESTIMONI MAMAYU
"Testimoni ESP.. biar gambar yang berbicara...

Mamayunyer cuStomer...Consume hampir 8 bulan.. giler ketara perubahan wajah...


Phewwww!!!!... tokey esp pon belom lagi dapat kulit segebus ini... 😅😅 sangat jelessss.... rugi sapa yang x nak cuba... rugiii pada yang berfikir2 lagi nak consume atau tak..."

TAK MAHU KETINGGALAN INFO?

Name

Email *

Message *

Klik Like jika anda rasa blog ini bermanfaat :) TQ.









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RuzanaIbs.com Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign