11 September 2015

TESTIMONI ESP - WAJAH BERJERAWAT BATU JADI MACAM TELUR REBUS DIKUPAS

Masa tengok gambaq ni first time ini kata saya dalam hati "ما شاء الله, lawanya dia.. beza dari gambaq last dengan gambaq first tu"

Dia share sikit saja "Selepas amik ESP 4 jar mcm x caya je...yg penting kolestrol , gastrik semua hilang penyakit tu jerawat xde...alhamdulillah.... Sekrg still mnum lgi ESP..." tapi jitu. Haa. dia minum 4 canister, cantik lagu ni, dengan izin Allah! Cantik kan, kan?!



Nurulhidayatul ni pun sama .. terkedu tengok gambar sebelum dan selepasnya. Ni dia kongsi rahsia ESP dia.
"Sy stat try shaklee slps 2tahun buat research. sbb dulu sy anti shaklee.hehe
macam2 google nak cari supplement utk kulit muka yg agak teruk. july 2013 sy stat beli shaklee. 

saya google dan baca testimoni2 set kulit bermasalah. akhirnya sy beli ESP+ALFALFA+VIT C+BCOMPLEX. 
4 ni sy cuba 6bulan secara konsisten. air 5liter sehari. kebetulan ms tu mmg berat badan saya hampir 98kg!

6 bulan konsisten,alhamdulillah mmg puas hati.
jerawat makin kecut.
parut2 lama makin pudar.
yg paling bonus 》》 kurus & period yg sgt2 tak teratur,menjadi teratur.
bayangkan pernah lebih 5bulan tak datang period.
kalau datang pun hasil mkn ubat dr klinik. last2 sy cuba mkn supplement. 

Alhamdulillah dah 2tahun sy ambil esp.

masa berpantang keguguran bulan lepas, sy amalkan esp sbg sarapan.
alhamdulillah.
cergas macam orang tak berpantang ."


TAK MAHU KETINGGALAN INFO?

Name

Email *

Message *

Klik Like jika anda rasa blog ini bermanfaat :) TQ.









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RuzanaIbs.com Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign