8 October 2015

SPRAY ROSES

Looking around kat google.. dok berangan nak hantar sejambak bunga kat hubby sempena our anniversary.. dropped by kat satu blog ni.. Happy bunch.
Thursday 081015

Menarik cara dia jual bunga. Simple.. tapi cantik2 pilihan bunganya. Unik-unik pulak bunga-bunganya.. entah, pada saya unik sebab kat dia ada bunga-bunga yang kadang tak pernah dengar dan nampak.

Spray Roses - ingatkan dia spray mana2 rose dengan spray warna.. kelakar la pulak bila fikir balik.

But actually ia adalah salah satu spesies bunga ros. Interesting kan?

Spray roses ni adalah jenis "mini". Satu stem akan ada beberapa kuntum bunga ros. Kadang-kadang ada 5 kuntum setiap stem. Setiap satu kuntum, rantingnya pendek. Macam gambar bawah ni.

SPRAYROSES

Biasanya Spray roses ni orang buat korsaj seperti ini. CORSAGE



TAK MAHU KETINGGALAN INFO?

Name

Email *

Message *

Klik Like jika anda rasa blog ini bermanfaat :) TQ.









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RuzanaIbs.com Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign