21 May 2014

BELANJA UNTUK MENCEGAH ATAU BERHABISAN UNTUK MENGUBATI?

Adakah anda lebih rela membelanjakan wang anda untuk berubat setelah sakit? Berulang alik keluar masuk hospital..? Atau...membelanjakan wang anda untuk mencegah daripada sakit? Yang mana satu yang anda rasa anda lebih prefer?

Anda selalu tak berasa letih, alahan yang berterusan atau sentiasa sakit kepala? Apa yang anda lakukan untuk menghapuskan itu semua? Berubat? Iaitu melawat hospital berjumpa doktor, mungkin mendapatkan preskripsi, membeli ubat-ubatan, mengalami kesan sampingan daripada ubat-ubatan, menghabiskan peruntukan insurans, menghabiskan masa dan tenaga di hospital dan banyak lagi masalah yang timbul selepas itu.

Bagaimana jika anda cuba berbelanja pada PENCEGAHAN .. daripada anda membuang masa, tenaga dan wang ringgit untuk PERUBATAN setelah anda jatuh sakit? Apakah kesannya terhadap kesihatan anda? Apakah pula kesannya terhadap kewangan anda?

Jika anda sentiasa sakit atau asyik rasa tak sedap badan, mungkin dah sampai masa untuk anda melakukan pemeriksaan kesihatan ke atas tubuh badan anda. 

Kurang tidur? Tabiat makan yang kurang sihat? Alahan? Usus anda tidak sihat? Sekarang anda cuba fikir tentang berapa banyak lagi wang yang anda perlu habiskan setiap bulan untuk menjadi sihat semula, hanya untuk jatuh sakit LAGI beberapa minggu kemudian ! Argh! Tidak!

Percayalah, kami pun pernah hadapinya. Suatu masa dulu anak saya setiap bulan pasti kena melawat klinik berjumpa doktor.

Sekarang kami telah mengamalkan supplement yang semulajadi, tiada lagi alahan, usus pun sihat je, saya pun mempunyai lebih tenaga, suami saya pun kurang stress, tekanan darahnya lebih baik, dan yang penting kami tak perlu membelanjakan wang untuk berubat... dah jarang melawat klinik berjumpa doktor. Dan adakah anda rasa anda dapat ganjaran apabila berjumpa Doktor? Tentulah tiada.

Kini, wang yang kami habiskan untuk berjumpa Doktor kami guna untuk PENCEGAHAN pula... dan kami telah meraih ganjaran iaitu perubahan kepada cara hidup yang lebih baik dan sihat.

Saya rasa gembira kerana dapat berkongsi dengan anda tentang supplement yang selamat, semulajadi & berkesan kepada keluarga kami! Kami menggunakan produk Shaklee!!!

Kami menggunakan produk yang dicipta berasaskan sains. Produk Shaklee melalui ujian kualiti yang ketat sebelum dijual. Boleh rujuk Clinical Research and the Landmark Study untuk maklumat lanjut!

Shaklee adalah dibina di atas integriti dan menjaga kesejahteraan manusia. 

Saya rasa sangat gembira dan teruja untuk berkongsi manfaat yang saya & keluarga dapat dari  produk ini dengan anda.

Anda boleh hubungi saya melalui handphone, facebook atau email untuk tahu lebih lanjut (Hubungi Saya). Kita boleh berkenalan dan sembang-sembang.
TAK MAHU KETINGGALAN INFO?

Name

Email *

Message *

Klik Like jika anda rasa blog ini bermanfaat :) TQ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RuzanaIbs.com Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign