8 June 2015

HARGA MINYAK NAIK LAGI 10 SEN MULAI 1 JUN 2015


Nak balik kampung Jumaat lepas, saya biar tangki hampir kosong baru isi petrol. Nak tengok berapa ringgit setangki penuh. Phew, RM20 lebih tinggi dari bulan lepas.

Kebiasaannya, setiap 5 hari saya perlu isi tangki penuh untuk aktiviti harian seperti menghantar anak ke sekolah, ke rumah / pejabat pelanggan Shaklee saya di sekitar lembah klang atau ke poslaju. Bermakna, sebulan kena tambah RM120 la.
It's ok, hanya perlu bekerja lebih keras dari biasa.


Anda juga pasti menghadapi situasi seperti saya kan? Apa alternatif yang ada? Naik motorsikal? Bagus cadangan tu, memang banyak boleh jimat, tapi kalau takde motorsikal... naik bas? Hmm ok juga. Tapi susah juga ye.. kalau dah biasa naik kereta sendiri.

Selain tu, boleh tambah pendapatan sampingan.. buat macam saya share dulu...
Ingat tak?

Mari saya refresh :
Nak dapatkan extra RM120 tu anda boleh jual produk shaklee seprti berikut (contoh la.. ada banyak produk yang anda boleh pilih tapi saya pilih produk yang paling orang suka beli-Set Cantik)
3 tin esp
3 botol vita c
3 botol vita e
3 botol b comp
3 botol alfalfa
3 botol vitalea
3 botol omega

Dengan hasil jualan tersebut anda dapat 8% bonus peribadi dengan nilai RM132. Ada baki RM12 lagi dari RM120 target anda nak dapatkan. Boleh la kumpul-kumpul beli supplement untuk diri sendiri.

Mudah sangat kan? Dalam 30 juta penduduk Malaysia, takkan la tak ada langsung 3 orang yang nak set cantik ni kan? Jangan lupa minta doa kat Allah.. niat kita baik pasti Allah permudahkan urusan kita.

Mudah kan? Ya mudah.

Apa langkah sebelum tu? WhatsApp / SMS saya
Ruzana Ibs, 019 - 289 6117
Founder of Eureka Millionaire Empire

TAK MAHU KETINGGALAN INFO?

Name

Email *

Message *

Klik Like jika anda rasa blog ini bermanfaat :) TQ.









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RuzanaIbs.com Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign