21 June 2013

...LAGI SEBAB SAYA YAKIN DENGAN SUPPLEMENT SHAKLEE...

...lagi sebab apa saya yakin dengan supplement Shaklee? Baca cerita tentang keluarga Chairman & CEO Shaklee Corporation, Mr Roger Barnett ni dulu ye :

Keluarga Roger Barnett

Roger Barnett & Sloan (isteri Roger Barnett) mengatakan anak kedua mereka yang bernama Spencer mula mengalami masalah kesihatan semasa berusia 3 tahun. Pada mulanya, Sloan berkata anaknya batuk berterusan tanpa henti. Suatu hari jantung anaknya berdegup kencang, jadi dia bergegas membawanya ke bilik kecemasan.

"Saya tidak fikir kita tahu sama ada kita akan kehilangan dia atau tidak," kata Roger. "Mereka memberitahu kami bahawa beliau mempunyai masalah pernafasan. Mereka fikir dia mungkin asma."

Sloan berkata, dia mula menyelidik bahan kimia yang boleh mengganggu paru-paru dan mendapati bahan kimia tersebut berada di dalam rumahnya. Menurut doktor, sesetengah bahan pencuci di rumah seperti pencuci bilik mandi, penyahkuman, pencuci lantai dan pencuci ketuhar-mengandungi bahan kimia toksik yang boleh mencetuskan serangan asma.

Sebaik sahaja pasangan Barnett tahu bahawa bahan pencuci tersebut boleh membahayakan kesihatan mereka, Sloan berkata kabinet mereka dikosongkan dan dibersihkan dan ia telah membuatkan rumah mereka tempat di mana semua orang lebih mudah bernafas.

Selepas membuang bahan pencuci rumah yang biasa mereka gunakan, Roger telah menemui Shaklee Corporation, sebuah syarikat yang telah menghasilkan produk pembersihan semulajadi selama 50 tahun.

Sloan dan Roger mula menggunakan Basic H sahaja di dalam rumah mereka, iaitu bahan pencuci mesra alam. "Kami berasa mereka berfungsi dengan sangat baik," kata Roger. "Berita yang paling menggembirakan mereka ialah Spencer tidak pernah kembali ke hospital lagi sejak kami menukar bahan pencuci tersebut."

Kerana terlalu menyukai produk Shaklee tersebut mereka membeli syarikat Shaklee Corporation terus! Sekarang, Sloan berkata, dia cuba untuk hidup dengan cara yang lebih bertanggungjawab kepada kesihatan anak-anaknya dan kepada kesihatan planet ini.

So... dah tau sebab apa saya boleh yakin dengan supplement Shaklee kan? Apa tunggu lagi, jom lah berubah. Tak perlu tunggu anak-anak anda atau anda sendiri menjadi seperti Spencer baru nak berubah... oh no no!

p/s : Oprah Winfrey pun guna supplement Shaklee tau! Tengok le dia... masih bertenaga ke sana ke mari buat kebajikan, walaupun dah berumur 59 tahun pada Januari 2013 lalu.
Basic H - ni la bahan pencuci yang mengubah kesihatan Spencer
*Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*


Untuk tempahan dan konsultansi percuma, sila hubungi saya di 0192896117

Love,
Ruzana Ibrahim
Shaklee Independent Distributor ID no 894551
Call/Whatsapp/Sms : 0192896117
Email : ruzana.ibs@gmail.com

TAK MAHU KETINGGALAN INFO?

Name

Email *

Message *

Klik Like jika anda rasa blog ini bermanfaat :) TQ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RuzanaIbs.com Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign