30 December 2014

KECUTKAN FIBROID DENGAN RESVERATROL

Jom tonton video ni dulu, sebelum saya terangkan lebih lanjut apa itu resveratrol dan bagaimana ia boleh mengecutkan fibroid.
Anda dah tengok kan video ni? Anda tentu setuju dengan saya bahawa dari apa yang Dr William Li kata, resveratrol boleh menjadi alternatif terbaik secara semulajadi untuk membuat ketumbuhan / kanser terbantut (which, fibroid adalah juga satu jenis ketumbuhan).

Beliau pada awalnya menceritakan tentang apa itu Angiogenesis yang pada saya ada persamaan dengan bagaimana Fibroid membesar.

Ok, now jom kita kenali apa itu resveratrol.

RESVERATROL 
Resveratrol adalah sejenis plolyphenol yang dipanggil phytoalexin, merupakan sejenis bahan yang dikeluarkan oleh tumbuhan sebagai pertahanan tumbuhan tersebut terhadap penyakit. 

Ia dihasilkan daripada tindakbalas tumbuhan tersebut terhadap jangkitan kulat, tekanan, kecederaan akibat dirosakkan haiwan, sinar UV, cuaca ekstrem dan sebagainya.

Menurut American Cancer Institute, resveratrol adalah antioksidan yang sangat berkuasa yang mengurangkan pengaktifan NF kappa B, yakni sejenis protin yang dikaitkan dengan pembentukan kanser dalam tubuh.

PRODUK SHAKLEE ADA RESVERATROL?
Produk Shaklee yang mana ada reseveratrol?
Ya... VIVIX

Malah, Vivix adalah 10x lebih kuat dari resveratrol. ia berfungsi sebagai anti growth.

TESTIMONI 1

TESTIMONI 2


Untuk mendapatkan konsultansi yang lebih lanjut, boleh hubungi saya di 019 - 289 6117. PRODUK SHAKLEE INI TIDAK BERTUJUAN UNTUK MENDIAGNOS, MERAWAT, MENYEMBUH ATAU MENCEGAH SEBARANG JENIS PENYAKIT
Pembaca digalakkan mendapatkan nasihat dari pakar kesihatan

Anda juga mungkin ingin mengetahui tentang apa itu Fibroid dan mengapa anda ada Fibroid. Klik sini.

TAK MAHU KETINGGALAN INFO?

Name

Email *

Message *

Klik Like jika anda rasa blog ini bermanfaat :) TQ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RuzanaIbs.com Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign