29 December 2014

NAK PRODUK SHAKLEE SECARA PERCUMA?

Bagaimana nak dapatkan produk Shaklee - PERCUMA
Anda telah mencuba beberapa produk Shaklee - dan sekarang anda telah tertawan! Malah, anda dah jatuh cinta dengan produk Shaklee dan tanpa sedar anda dah beritahu keluarga dan rakan-rakan semua tentang produk Shaklee dengan bersemangat.

Bagaimana jika saya beritahu anda bahawa itu saja yang diperlukan untuk mendapatkan produk yang anda gunakan dan jatuh cinta - secara PERCUMA? 
Anda berminat? 
Teruja?

Ya...sudah tentulah, kan?!

Pada asasnya, apa yang anda hanya perlu lakukan adalah berkongsi tentang produk Shaklee, dengan orang yang anda kenal dan dengan sesiapa saja yang anda berjumpa. 

Sebagai Pengedar Bebas Shaklee, anda boleh mendapat bonus wang tunai apabila seseorang membeli produk melalui anda, sama ada sebagai pelanggan anda atau sebagai "Ahli" yang menyertai Shaklee sama seperti yang anda lakukan. Bonus tersebut boleh bertambah dan terkumpul... dan, lepas itu... anda dapati yang bonus anda itu telah cukup untuk membayar produk untuk kegunaan anda sendiri.

Jika anda membuat keputusan untuk membina sebuah perniagaan Shaklee secara sepenuh masa malah secara sambilan pun, anda berupaya mendapat wang tunai. Anda juga boleh mendapat faedah hebat termasuk lawatan ke tempat-tempat eksotik, bayaran untuk kereta idaman anda... dan banyaaaak lagi.

Seronok kan?! Ya memang seronok. Itu yang saya dan ramai lagi yang telah nikmati!

Untuk mengetahui tentang faedah menjadi Pengedar Shaklee, sila klik sini atau hubungi saya di 019 - 289 6117... boleh kita sembang-sembang, lebih direct.. nak tanya apa pun boleh.

Jadi, anda telah membuat keputusan untuk mendapat produk Shaklee secara percuma? Syabas! Klik sini.


TAK MAHU KETINGGALAN INFO?

Name

Email *

Message *

Klik Like jika anda rasa blog ini bermanfaat :) TQ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RuzanaIbs.com Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign